Onze Projecten.

Timmerhuis

Rotterdam

In samenwerking met BMW en Heijmans draaien wij het eerste, tevens meest bekende vastgoedproject van Europa.

Heijmans logo.png

VvE Stack

Haarlem

98 Startersappartementen vlakbij het centrum van Haarlem. De jonge bewoners kunnen gebruik maken van drie voordelige stadsauto's, die deels via de VvE worden betaald.

Terberg logo.png

Noorderhaven

Zutphen

Bij luxe appartementen passen premium auto's. Bij dit project van Vesteda zijn luxe BMW i3's een perfect alternatief voor de tweede auto.

Vesteda logo 2.png

Schiedam

Zuid & West

In opdracht van Gemeente Schiedam heeft Juuve vier mobiliteitshubs opgezet. Bij iedere hub kunnen gebruikers auto’s, scooters en fietsen reserveren.

 

Door het aanbieden van deelmobiliteit

draagt Juuve bij aan het verlagen van de parkeerdruk in de Schiedamse wijken. 

gemeente schiedam logo wit.png

City Campus Max

Utrecht

Bewoners van City Campus Max in Utrecht worden door Juuve en Justlease voorzien van maar liefst zes deelauto’s. Het aanbod is gevarieerd: bewoners kunnen kiezen uit kleinere auto’s, grotere auto’s en zelfs busjes. De juiste auto voor elk moment.

Terberg logo.png

Deelhub Grifthoek Utrecht

Zes deelauto's in een parkeergarage waar nog ruimte over was. Van elektrische stadsauto's, tot grote verhuisbussen. De omliggende wijk met hoge parkeerdruk wordt hierdoor ontlast.

Gebruikers openen de garagedeuren met de Juuve app en kunnen daar binnenkort ook scooters en fietsen gebruiken.

Gemeente utrecht logo.png

Groot Handels-gebouw

Rotterdam

Mini's voor zakelijk én particulier gebruik. Doordeweeks worden deze Mini’s voornamelijk gebruikt door bedrijven in het gebouw. In het weekend staan de Mini’s niet stil; ze worden dan gebruikt door omwonenden. 

Het Industriegebouw

Rotterdam

Personen die een ruimte huren in Het Industrie Gebouw kunnen tijdens kantooruren exclusief gebruik maken van de elektrische deelauto van Juuve die daar voor de deur staat. Buiten deze vaste tijden is de auto ook beschikbaar voor omwonenden.

HIG logo.jpg

Zeeheldenbuurt

Utrecht

Twee jaar lang zullen straten worden opengebroken om de riolering opnieuw aan te leggen. Dit zal een tijdelijke parkeerdruk veroorzaken voor de bewoners en bezoekers van de wijk.

 

Gemeente Utrecht gaat, samen met Juuve en Justlease, bewoners een alternatief voor eigen autobezit bieden: voor een periode van twee jaar zullen er drie deelauto’s beschikbaar zijn in de Zeeheldenbuurt.

Terberg logo.png
Gemeente utrecht logo.png

Tuin van Woezik

Wijchen

In de Tuin van Woezik in Wijchen was Juuve al actief met een Mini Cooper en dit wordt nu uitgebreid met een elektrische Mini Cooper en een elektrische BMW I3. Zo zorgt Juuve in combinatie met BMW Ekris, de gemeente Arnhem en Terberg Business Mobility voor een compleet mobiliteitsconcept voor alle bewoners. 

TS vastgoed logo.png

Hof van Assisi

Maastricht

In Maastricht staat het project Hof van Assisi, een complex van 39 woningen voor jong en oud, met en zonder zorgvraag. Het concept is gebaseerd op vier kenmerken: buren, duurzaamheid, mobiliteit en zorg. In samenwerking met Wilre en Terberg Business Mobility heeft Juuve hier twee BMW I3's geplaatst, die perfect bij het concept passen.

Wilre logo.png
Terberg logo.png

Studenten-

complexen

Utrecht

 

​Samen met Justlease gaat Juuve op vier verschillende studentencomplexen deelauto’s faciliteren. Het deelhubs komen te staan bij de Otterstraat, Rotsoord, Place2BU en Ravellaan.

Gemeente utrecht logo.png
Terberg logo.png
Toekomstige projecten.
 

Eden District

Rotterdam

Juuve biedt in opdracht van ontwikkelaar Blauwhoed de bewoners van Eden District deelmobiliteit als alternatief van de tweede auto.

Terberg logo.png

Hoge vrijheid

Den Haag

In samenwerking met Vink Bouw en Open Development biedt Juuve de toekomstige bewoners van Hoge Vrijheid in Den Haag een alternatief voor het bezitten van een eigen auto.

 

Er worden maar liefst zes elektrische deelauto's aangeboden. Het aanbod bestaat uit een combinatie van kleine tot grote auto's.

Open development logo.jpg
Terberg logo.png

HAAVE

Haarlem

 

Haarlem-zuid is een sterk opkomend gedeelte waar veel nieuwe woningen en faciliteiten worden gerealiseerd. Wat past er nou beter bij een nieuw modern appartementencomplex en opkomende wijk dan twee stijlvolle elektrische Mini Coopers. Juuve gaat dit binnenkort in combinatie met Bemog faciliteren voor alle bewoners.

Terberg logo.png
Bemog logo.png

Van Loon 

Gouda

In samenwerking met Vastbouw zal Juuve vier elektrische deelauto's en vier

elektrische deelfietsen plaatsen bij dit nieuwbouw project. Bij de oplevering komen er 82 luxe appartementen beschikbaar voor jong en oud. Alle bewoners kunnen exclusief gebruikmaken van de deelauto's.

Vast bouw logo.png
Terberg logo.png

S'MAAK

Schiedam

 

Voor dit nieuwe moderne complex in het centrum van Schiedam zal Juuve samen met Blauwhoed vier elektrische deelauto's faciliteren. Deze schitterende woontoren die is geïnspireerd door molens krijgt 78  compleet unieke appartementen. 

Terberg logo.png

Xel Rocks

Etten-Leur

Het concept van deze toekomstige woontoren in Etten-Leur is gebaseerd op ''Sharing=Caring''. Dit houd in een grote gezamenlijke wasruimte, zonnepanelen en  dus ook deelauto's. Er zullen drie elektrische deelauto's worden geplaatst die hun stroom van de zonnepanelen van het gebouw krijgen, om een zo duurzaam mogelijk mobiliteitsconcept voor de bewoners te creëren 

Terberg logo.png

De Baak

Amsterdam

 

Deze stijlvolle toren die in 2023 opent in Amsterdam staat voor een groot deel in het teken van duurzaamheid. Er is gebruik gemaakt van circulaire materialen, een aangepast dak voor lage tempraturen in het complex en duurzame opslag en opwekking van energie.

Bij zo'n woontoren hoort ook een duurzaam mobiliteitsconcept en daarom gaat

Juuve in samenwerking met Kondor Wessels

vijf elektrische deelauto's en

zes elektrische deelfietsen plaatsen.

Terberg logo.png
Kondor wessels logo goede.png

Boerderijkavel

Gouda

Dit nieuwe complex in gouda is gebaseerd op de boerderij die voorheen op deze kavel stond. Er komen 50 nieuwe woningen waarvan 10 zorgwoningen. Duurzaamheid en efficiënt materiaal gebruik staan hoog in het vaandel en daarom verzorgd Juuve samen met Woonpartners twee elektrische deelauto's die exclusief aan de bewoners beschikbaar worden gesteld.

ABC Straat Utrecht

Dit wooncomplex in de binnenstad van Utrecht krijgt uiteindelijk 86 appartementen in verschillende huurcategorieën. In samenwerking met Mitros en Van Wijnen zal Juuve twee deelauto's plaatsen in de parkeergarage van het complex die exclusief gebruikt kunnen worden door de bewoners.