Onze Projecten.

Timmerhuis

Rotterdam

In samenwerking met BMW en Heijmans draaien wij het eerste, tevens meest bekende vastgoedproject van Europa.

VvE Stack

Haarlem

98 Startersappartementen vlakbij het centrum van Haarlem. De jonge bewoners kunnen gebruik maken van drie voordelige stadsauto's, die deels via de VvE worden betaald.

Noorderhaven

Zutphen

Bij luxe appartementen passen premium auto's. Bij dit project van Vesteda zijn luxe BMW i3's een perfect alternatief voor de tweede auto.

Schiedam

Zuid & West

In opdracht van Gemeente Schiedam heeft Juuve vier mobiliteitshubs opgezet. Bij iedere hub kunnen gebruikers auto’s, scooters en fietsen reserveren.

 

Door het aanbieden van deelmobiliteit

draagt Juuve bij aan het verlagen van de parkeerdruk in de Schiedamse wijken. 

City Campus Max

Utrecht

Bewoners van City Campus Max in Utrecht worden door Juuve en Justlease voorzien van maar liefst zes deelauto’s. Het aanbod is gevarieerd: bewoners kunnen kiezen uit kleinere auto’s, grotere auto’s en zelfs busjes. De juiste auto voor elk moment.

Deelhub Grifthoek Utrecht

Zes deelauto's in een parkeergarage waar nog ruimte over was. Van elektrische stadsauto's, tot grote verhuisbussen. De omliggende wijk met hoge parkeerdruk wordt hierdoor ontlast.

Gebruikers openen de garagedeuren met de Juuve app en kunnen daar binnenkort ook scooters en fietsen gebruiken.

Groot Handels-gebouw

Rotterdam

Mini's voor zakelijk én particulier gebruik. Doordeweeks worden deze Mini’s voornamelijk gebruikt door bedrijven in het gebouw. In het weekend staan de Mini’s niet stil; ze worden dan gebruikt door omwonenden. 

Het Industriegebouw

Rotterdam

Personen die een ruimte huren in Het Industrie Gebouw kunnen tijdens kantooruren exclusief gebruik maken van de elektrische deelauto van Juuve die daar voor de deur staat. Buiten deze vaste tijden is de auto ook beschikbaar voor omwonenden.

Driestraatjes

Naaldwijk

De bewoners van het pand en medewerkers van de bedrijven die zich bevinden in het pand hebben exclusieve toegang tot de twee deelauto’s voor de deur van het Driestraatjes project.

In grote steden is het een beproefd concept, maar in een dorp als Naaldwijk is dat nog onzeker. Indien dit aanslaat kunnen we de gemeente overtuigen om meer deelauto’s in te zetten ten gunste van meer groen ipv parkeren.''

Julian Heemskerk, Projectonwikkelaar

Elsenhowerlaan

Den Haag

Juuve biedt, in samenwerking met Quarters, de bewoners van de 69 nieuwe expatwoningen aan de Eisenhowerlaan exclusieve beschikbaarheid van twee deelauto’s.

Toekomstige projecten.
 

Eden District

Rotterdam

Juuve biedt in opdracht van ontwikkelaar Blauwhoed de bewoners van Eden District deelmobiliteit als alternatief van de tweede auto.

Zeeheldenbuurt

Utrecht

Twee jaar lang zullen straten worden opengebroken om de riolering opnieuw aan te leggen. Dit zal een tijdelijke parkeerdruk veroorzaken voor de bewoners en bezoekers van de wijk.

 

Gemeente Utrecht gaat, samen met Juuve en Justlease, bewoners een alternatief voor eigen autobezit bieden: voor een periode van twee jaar zullen er drie deelauto’s beschikbaar zijn in de Zeeheldenbuurt.

Studenten-

complexen

Utrecht

 

​Samen met Justlease gaat Juuve op vier verschillende studentencomplexen deelauto’s faciliteren. Het deelhubs komen te staan bij de Otterstraat, Rotsoord, Place2BU en Ravellaan.

Hoge vrijheid

Den Haag

In samenwerking met Vink Bouw en Open Development biedt Juuve de toekomstige bewoners van Hoge Vrijheid in Den Haag een alternatief voor het bezitten van een eigen auto.

 

Er worden maar liefst 6 elektrische deelauto's aangeboden. Het aanbod bestaat uit een combinatie van kleine tot grote auto's.

projecten@juuve.nl

Stationsplein 45 A4.004

Rotterdam

010 - 307 31 63

  • Instagram