Het Mobiliteitsconcept.

Maatwerk voor

elk project.

Nieuwbouw is altijd uniek. Wij hebben geen 'one size fits all' product, maar stemmen altijd de type voertuigen en tarieven af op de bewoners.

Auto's, scooters en fietsen.

Deelauto's van klein tot groot, van benzine tot elektrisch. En omdat auto's niet altijd de beste oplossing zijn, kunnen we ook tweewielers inzetten. Van elektrische bakfiets tot elektrische scooter. 

Wij zorgen voor

de auto's

Wij zorgen voor de onderhoudsbeurten en afhandeling van schades. Ook het dagelijkse beheer van het wassen, banden op spanning houden en het bijvullen van ruitenwisservloeistof wordt continu door ons bijgehouden.

En we zorgen voor de gebruikers.

We begeleiden gebruikers van A tot Z. Van instructies via mail en op maat gemaakte videos, tot stickers in de auto's. Bovendien staan wen 24/7 voor de gebruikers klaar via onze helpdesk.

Geen verplichte abonnementen.

We houden het laagdrempelig voor iedereen. Onze gebruikstarieven zijn aantrekkelijker dan private lease, als men tot 4 dagen per week een auto nodig heeft. Abonnementen introduceren we alleen om het nóg aantrekkelijker te maken.

Oplaadpunten zijn ook geregeld.

Elektrische auto's zijn een onderdeel van vrijwel elk project. In samenwerking met onze partner kunnen we zorgen voor laadpunten. Eneco kan in de laadpunten investeren, zodat er geen kosten bij komen.

Eneco%20logo_edited.png